Suroviny
Porce: 3 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 791 kJ / 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,38 g |
Tuky | 0,69 g |
Vláknina | 11,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 36,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboračka-houbovačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGnp
Moje poznámka
Bramboračka-houbovačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGnp
Nejnovější recepty
Rizoto z vepřového plecka
Přidáno před 10 hodinami
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 18 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno 11. 10. 2025 05:06:13
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno 10. 10. 2025 20:56:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
BBQ (barbecue) omáčka
Lasagnesesyrem před 14 minutami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Iris02 před 1 hodinou
Lívance bez kynutí
Houmicek před 1 hodinou
Vepřová plec po znojemsku
Vanda_A před 2 hodinami
Kelímková jogurtová buchta s drobenkou
Kajkajak před 8 hodinami
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 11 hodinami
Chléb z kvásku
Olga077 před 12 hodinami
Jáhly se švestkami
Monkrizova před 14 hodinami
Chléb s omeletou (vaječný řízek)
jeho.vysost.zeli před 14 hodinami
Krémová cibulačka
Jitkazmecka před 14 hodinami
Tématické fráze:
bramboračka s houbami top recepty,
houbovačka polévka,
bramboračka recept,
bramboračka s čerstvými houbami top recepty,
bramboračka s čerstvými houbami,
česká bramboracka top recapty,
šumavská bramboračka,
jakou jíšku do bramboračky ?,
jihočeská houbovacka,
bramboračka z cukety,
čka houbová,
recept bramboračka s houbam,
bramboračka s houbami
Suroviny:
brambory,
houby,
mrkev,
rajče,
cibule,
petržel,
cuketa,
bulva celerová,
česnek,
pórek,
kapusta,
bujón zeleninový,
olej,
mouka hladká,
majoránka,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl
Komentáře (10)
Nello, také zeleninku smažím, ale na "Pravé Jihočeské bramboračce", ta je zase trochu jiná.
Polévka je zajímavá, jen jsem zvyklá zeleninu nechávat opražit a rozvonět na másle, když dělávám základ.
zítra bude k obídku