Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 193 kJ / 1 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,39 g |
Tuky | 15,75 g |
Vláknina | 20,12 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 21,37 g |
Postup přípravy
Podáváme s Vídeňským knedlíkem.
Zveřejněno 22. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí kýta na houbovém ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nl4R
Moje poznámka
Kančí kýta na houbovém ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nl4R
Nejnovější recepty
Mandlová bublanina s třešněmi
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové nanuky
Přidáno před 14 hodinami
Banánové lívance s teplou Lotus polevou, malinami a lískovými oříšky
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno 29. 5. 2025 08:49
Konzumní kmínový chléb
Přidáno 29. 5. 2025 06:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kotlety na smetaně
Dudkova77 před 12 minutami
Prošívaná deka
Jandulka13 před 1 hodinou
Měkoučký čokoládový dort
Hancik před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem
Jitka64 před 3 hodinami
Bublanina III
rapav před 4 hodinami
Hrnková pistáciová bábovka
Jan Nemec před 4 hodinami
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 13 hodinami
Čokoládovo-jablečný moučník
xSarka před 13 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
hifiklub před 16 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Scarlet2 před 18 hodinami
Tématické fráze:
kančí na houbách,
kančí kýta na houbách,
kančí maso na houbách,
kanec na houbách,
kančí kýta,
kančí ragú na víně,
kanci kyta recepty,
dančí kýta na houbách,
divočák na houbách,
kančí ragů na houbách,
kančí ragů,
kanci kyta recept,
kančí s houbami,
kyta z divocaka na houbách,
houbove ragu s masem,
divočák na hříbkách,
dančí na houbách,
kančí maso na houbá,
ragú z divočáka,
kančí kýta na houbách recepty
Suroviny:
kýta kančí,
houby čerstvé,
cibule,
vývar masový,
rozmarýn,
česnek,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (23)