Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 831 kJ / 199 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,68 g |
| Tuky | 0,60 g |
| Vláknina | 16,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 38,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z pórku a žlutých fazolek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArZz
Moje poznámka
Polévka z pórku a žlutých fazolek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArZz
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 1 hodinou
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 2 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vanilkové vafle
Merylas před 2 minutami
Hamburská vepřová kýta
M_J_aeden před 27 minutami
Květák a brambory zapečené s hermelínem
kimlo před 31 minutami
Lutenice - pomazánka z vařených brambor
KrisZaezemi před 43 minutami
Francouzský hruškový koláč
Darina před 46 minutami
Vepřové na houbách
Darina před 56 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 2 hodinami
Kuřecí čína
mcmiruska před 2 hodinami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 2 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 2 hodinami
Tématické fráze:
žluté fazolky recepty,
žluté fazole,
žluté fazolky polévka,
žluté fazolky jako příloha,
zluta fazole,
fazole žlutá,
žluté fazole recept,
žluté fazolky,
pórek polévka,
polévky recepty,
fazolová polévka,
fazole žluté,
porkove polevky,
jak zavařit pórek,
žluté fazolky recept,
žluté fazole recepty,
fazolky jako příloha,
fazolky žluté,
žluté fazolky omáčky,
zavařit žluté fazolky
Suroviny:
pórek,
fazolky žluté,
cibule,
česnek,
mrkev,
brambory,
krupička,
bujón zeleninový,
mouka hladká,
pažitka,
olej,
sůl
Komentáře (16)