Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 972 kJ / 1 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,24 g |
Tuky | 126,70 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 42,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdíčko na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1oD
Moje poznámka
Vepřové srdíčko na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1oD
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 17 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
mafinka888 před 12 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 16 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 1 hodinou
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 1 hodinou
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřové srdíčko recepty,
vepřové srdíčko na špeku,
veprove srdce na cernem pivu,
co uvařit ze srdicka,
vepřova srdíčka,
vepřové srdíčko,
recept na vepřové srdíčko,
recept na vepřová srdíčka,
vepřová srdíčka recepty,
vepřové srdce na pivu,
vepřová srdíčka na špeku,
vepřové srdicka,
jak uvařit srdíčka,
vepřové srdíčko recept,
top recepty vepřová srdíčka,
jak uvarit srdicko,
vepřvé srdičko,
recept vepřová srdíčka,
co uvařit ze srdíček,
vepřové srdíčko příloha
Suroviny:
srdce vepřové,
cibule,
špek,
velkopopovický černý kozel,
voda,
pepř,
koření nové koření,
rozmarýn,
mouka hladká,
voda,
sůl,
masox hovězí,
pepř mletý
Komentáře (14)
Coleta:
Evi,u nás zase vnitřnosti můžeme všichni,ale také je dělávám jen občas
hanes24:Jiříku,normálně začínám Štefince závidět
Všem Vám moc děkuji