Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 755 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,12 g |
Tuky | 126,45 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 34,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásky z pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWrm
Moje poznámka
Klobásky z pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWrm
Nejnovější recepty
Frgál se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s lososem a se španělskou sušenou šunkou
Přidáno 4. 10. 2025 08:06:41
Himalájské řezy
Přidáno 3. 10. 2025 21:56:24
Grilované rybí souvlaki
Přidáno 3. 10. 2025 12:54:20
Plněné bramborové placky z kaše
Přidáno 3. 10. 2025 12:27:24
Koláč s cuketovou nádivkou
Přidáno 3. 10. 2025 11:55:18
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládové muffiny
Anninkakuchar před 21 minutami
Chilli con carne
poirotka před 26 minutami
Drobenková buchta - rychlá
kahus308 před 39 minutami
Svíčková na smetaně
Gretik před 1 hodinou
Šopský salát
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Krkovice na zelí
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Plněné slané košíčky
Kaill před 1 hodinou
Kuličkový řez Hungary
Fitulka před 2 hodinami
Peříčkové houstičky - kaiserky
Fitulka před 3 hodinami
Vepřová panenka na houbách
KateSam87 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pečené klobásy,
pečené klobásky,
recept na klobásky na pivě,
recepty z klobásy,
klobásy na pivu,
klobasky na pivu,
pecena klobaska,
klobasy pecene v troube,
klobásky pečené,
klobasky,
top recepty na klobásy,
jak pripravit bavorskou masovou klobasu,
bavorske klobasy recept,
jak se vaří klobáska,
klobáska na černém pivu,
klobasky na panvi,
pečene klobasy na pivu,
pecena klobasa na panvicce,
bavorske klobasy na černém pivu,
pečená klobása recept
Suroviny:
klobása bavorská,
rajče,
pivo černé,
omáčka sojová,
cibule,
česnek,
žampióny,
slanina,
čerstvé bylinky,
olej,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (56)
Ale nedoporučuji napřed rozhlásit, že člověk dopekl a co... s mámou jsme bojovaly o ochutnávku, jinak táta zasedl k pekáčku a začal konzumovat
Výborné to bylo!