Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 554 kJ / 2 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 242,69 g |
Tuky | 60,30 g |
Vláknina | 50,65 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,17 g |
Sacharidy | 120,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlíva zapečená v mletém mase
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1Y4
Moje poznámka
Hlíva zapečená v mletém mase
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1Y4
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 2 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 6 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 11 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 1 hodinou
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 3 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 3 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 4 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 7 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 8 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso recepty,
recepty z mletého masa,
mleté maso a hlíva,
mleté maso s hlívou ústřičnou,
hlíva recepty,
mleté maso s hlivou,
mleté maso recept,
recept mleté maso,
zapečené mleté maso,
hlíva a mleté maso recepty,
hlíva ústřičná recepty,
hlíva a mletete maso recepty,
vajíčko v mletém mase,
mletá hlíva,
hlíva ústřičná a mleté maso recepty,
mleté maso recepty do trouby,
mleté maso recepty do trouby s hlívou ústřičnou,
zapékané mleté maso recepty,
mleté maso s hlíva,
mleté maso hlíva
Suroviny:
míchané mleté maso,
hlíva ústřičná,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
vejce,
rohlík,
paprika sušená sladká,
majoránka,
pepř,
sůl
Komentáře (28)
Vařím JENOM na sádle! Je to zdravější, což pochopili i ti praštění Američani !
Andri máš to moc hezké
Ale vážně - stejně, jako ty, pekla jsem v remosce (možná bych někde našla i fotku?), jen ta vejce do důlku nebyla....
Je to bašta