Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 770 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,52 g |
Tuky | 7,05 g |
Vláknina | 12,13 g |
Cholesterol | 13 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 23,10 g |
Postup přípravy
Podávejte s rýží nebo s nán chlebem.
Zveřejněno 28. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXZY
Moje poznámka
Pákistánská kuchyně - Murgh Chana Dal (kuřecí curry s půlenou cizrnou) český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXZY
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 22 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 18 minutami
Čočka na kyselo
el.mencl před 31 minutami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 33 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 2 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 13 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 13 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 13 hodinami
Tématické fráze:
pákistánské recepty,
chana dal,
kuřecí chana,
pakistanska kuchyna,
pákistánský recepty,
pákistánská kuchyně,
pakistánská kuchyně recepty,
pákistánské koření,
chicken chana,
kasoori methi,
chicken curry pakistan,
pakistanska jidla,
pakistanska cockova polevka,
chana dhal,
kureci dal,
jak dlouho vařit chana dal,
chana dal recept,
kuře chana,
chicken chana recept,
pakistanske jidlo
Suroviny:
stehno kuřecí,
chana dall,
cibule,
zázvor čerstvý,
rajče sterilované,
olej rostlinný,
ghee,
sůl mořská,
chilli,
kurkuma,
pasta česneková,
kasoori methi,
římský kmín mletý,
koriandr sušený,
koření garam masala,
cukr
Komentáře (13)
když koupím cizrnu ,tak celý sáček vysypu večer do mísy ,zaliju vodou a nechám to přes noc namočené ,ráno zcedím a naporcuju si to do sáčků a dám na mražák . Mám ji vždy po ruce a nevaří se dlouho v jídle .Doporučuji vždy namočit přes noc a pak je měkoučká během chvíle při vařeni .