Kvašené pikantní zelí
Kombinace zelí a křenu dává tomuto zelí říz. Perfektně doplní pečené maso, ale je skvělé i samotné jako salát. Zelí je plné vitamínů a díky bakteriím mléčného kvašení má příznivý vliv na naše zažívání.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 439 kJ / 3 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,98 g |
Tuky | 26,81 g |
Vláknina | 317,97 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62,22 g |
Sůl | 150,30 g |
Sacharidy | 536,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašené pikantní zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJm6
Moje poznámka
Kvašené pikantní zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJm6
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 2 hodinami
Košíčky s karamelovým krémem a malinami
Přidáno před 2 hodinami
Květákový mozeček na topinky
Přidáno před 3 hodinami
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 3 hodinami
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 31 minutami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 1 hodinou
Španělská polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 3 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 3 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 5 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 6 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 6 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 6 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 6 hodinami
Tématické fráze:
kvašené zelí,
kvašené zelí recept,
domácí kvašené zelí,
recept na domácí kvašené zelí,
recept na kvašené zelí,
kvaseni zeli,
kvašené zeli ve sklenici,
šlapání zelí,
kvašené červené zelí,
kvašené zelí recepty,
zeli kvašene,
recept kvašené zelí,
recepty kvašené zelí,
jak udělat kvašené zelí,
šlapané zelí,
kvašené zelí s křenem,
recepty na kvašené zelí,
kvasene zeli do sklenic,
nádoba na kvašení zelí,
pikantní zelí
Suroviny:
zelí bílé,
cibule,
paprika,
mrkev,
jablko,
křen,
deko,
kmín celý,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření mleté,
kopr
Komentáře (25)
.ja to letos delam poprve,nadusala jsem ho do sklenic se sroubovacimi vicky,dala na tacek v kuchyni,jedna flaska evidentne pracuje,tece z ni stava a zeli bubla,druha nedela vubec nic a ve treti bylo mene zeli,tak jsem ji dolila solnych roztokem a take nedela nic.mam dilema,zdali ty nepracujici sklenice otevrit a eventualne jeste dolit roztokem,nebo to mam tak proste nechat a cekat.zeli je ve sklenicich 4 dny.a pokud nezacne kvasit a zustane bile je potom pozivatelne?
diky moc pokud mi nedkdo bude chtit poradit