Vepřová kotleta s přírodní hříbkovou šťávou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 408 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,01 g |
Tuky | 44,61 g |
Vláknina | 34,47 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 23,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kotleta s přírodní hříbkovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QXYZ
Moje poznámka
Vepřová kotleta s přírodní hříbkovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QXYZ
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 6 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 1 hodinou
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 3 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 3 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 4 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 4 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 4 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřová kotleta recepty,
vepřové kotlety na hříbkách,
kotleta na šťávě,
kotleta s hříbkovou omáčkou,
vepřová kotleta,
kotlety s hříbkovou omáčkou,
kotleta s houbovou omackou,
vepřové maso se šťávou,
kotlety se štávou,
kotleta na hříbkách,
vepřová kotleta na hříbkách,
recepty z veprove kotlety,
vepřové kotlety,
kotleta se stavou,
přírodní kotleta,
recept na vepřové kotlety na hříbkách,
kotlety na hříbkách,
top recepty vepřová kotleta,
recepty na vepřovou kotletu,
pecene veprove s houbovou stavou
Suroviny:
kotleta vepřová,
houba hřib,
vývar zeleninový,
máslo,
olej,
olej,
cibule,
kmín drcený,
sůl,
bylinky zelené
Komentáře (22)
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Recept ještě nebyl hodnocen 4,8Když dělám obyčejné noky nebo špecle,tak někdy do těstíčka přidám na špičku nože kurkumu.Pak mají hezkou žlutou barvu
MarcelaPa,Dajda-děkuji za zastoupení
suslajda:
Vůbec mě nepřekvapilo,že se ten podobný masem hříbkama a cibulí včetně jiného postupu vaření/pečení vložil tak brzo
Tady snad někdo musí imrvére sedět na zadku,jako kvočna na vejcích.Blesk je té dotyčné její pomalejší brácha