Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 897 kJ / 2 843 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 188,32 g |
| Tuky | 221,23 g |
| Vláknina | 7,05 g |
| Cholesterol | 758 mg |
| Sodík | 9,45 g |
| Sůl | 23,48 g |
| Sacharidy | 22,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí placičky s dresinkem z hořčice a kopru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyYE
Moje poznámka
Rybí placičky s dresinkem z hořčice a kopru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyYE
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 3 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 14 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 18 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 21 minutami
Posvícenské ořechy
brtna před 32 minutami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 39 minutami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 2 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 2 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 2 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 2 hodinami
Tématické fráze:
dresing z hořčice,
dresing z dijonské hořčice,
dresink z horcice,
ryba kopr,
rybí placičky,
ryba na kopru,
dresink z dijonské hořčice,
dresing na ryby,
dresing z hořčice,
dresink z hořčice,
dresing hořčice,
hořčici i dresink,
dresing k rybám,
dresing na rybu,
ryba a dresing,
dresing s dijonské hořčice,
filé na kopru,
placičky z ryby,
rybi placicky recept,
recept rybí placičky
Suroviny:
chléb,
mléko,
filé mleté,
cibule,
kopr,
sůl,
pepř mletý,
šťáva citronová,
mouka,
máslo,
olej rostlinný,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
ocet vinný bílý,
olej olivový,
nať petrželová,
kopr,
okurky sterilované
Komentáře (7)