Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 332 kJ / 1 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,87 g |
Tuky | 11,61 g |
Vláknina | 24,85 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,48 g |
Sacharidy | 57,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji(sádle) si osmažíme cibule, nakrájené na proužky pěkně do hněda.
Krok 2: Přidáme maso, nakrájené na kostky, opečeme a zprvu dusíme ve vlastní šťávě a až se nám začíná připalovat, přihodíme papriku a hned zalijeme vodou a dusíme.
Krok 3: Máme-li maso napolo měkké, přidáme nakrouhané zelí, nakrájená rajčata, přidáme koření, majoránku, kmín, pepř, česnek nakrájený na plátky, dáme kečup a osolíme.
Krok 4: Dusíme dál, až je maso i zelí měkké a nakonec dáme už jen na zahuštění chlebovou strouhanku, jak kdo rád husté. Doladíme si chuť a je hotovo.
Zveřejněno 23. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulášek v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1joq
Moje poznámka
Gulášek v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1joq
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 21 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 4 minutami
Cukeťák II
radbastim před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 10 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 11 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 14 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 14 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 15 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 17 hodinami
Tématické fráze:
červené zelí s perníkem,
oprančit,
zelí z patizonu,
guláš s hlávkou zelí,
guláš ze zelí,
hovězí guláš se zelím,
co s připáleným gulášem?,
mladé zelí recept,
zelí v gulaši,
zelý guláš,
zelí s patizonu,
zelí guláš,
těstoviny s gulášem,
recepty mladé zelí,
mladé zelí,
zelí,
čím zahustit zelí,
červené zelí s perníkem,
guláš z zeli,
hovězí guláš zelí
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
cibule,
česnek,
zelí hlávkové,
rajče,
kečup sladký,
strouhanka chlebová,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
kmín celý,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (38)
Pekný deň želám a ďakujem!
Ja uschnem...
Recept vyzerá nádherne! všetky suroviny (až na kečup) uznávam za super, posielam bod, dobre? Uvažujem, kedy si toto uvaríme, mám v mrazničke kúsok hovädziny na guláš. Pekný deň!