Suroviny pro 4
12 fasirok
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 221 kJ / 5 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,34 g |
Tuky | 443,47 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 827 mg |
Sodík | 4,22 g |
Sůl | 9,70 g |
Sacharidy | 116,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Anglické karbanátky v omáčce – faggots
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VW8o
Moje poznámka
Anglické karbanátky v omáčce – faggots
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VW8o
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 17 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát
Elen0766 před 12 minutami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 38 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 42 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 1 hodinou
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 1 hodinou
Tématické fráze:
co je fašírka,
fasirky s omackou,
fašírky,
zeleninové fašírky,
tuk v anglic.jazyku,
co je anglický z vnitřností,
omacka ku fasirkam,
recepty v anglickém jazyce,
zeleninová fašírka,
ryby v vnutornosti,
jidlo fasirky,
angliccké fašírky,
top fasirky
Suroviny:
bůček,
slanina oravská,
játra vepřová,
srdce vepřové,
šalvěj,
tymián,
pepř,
sůl,
cibule,
ořech muškátový,
strouhanka,
mléko plnotučné,
blána tuková vepřová,
cibule,
olej,
máslo,
cukr hnědý,
ocet balsamiko,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
vývar hovězí
Komentáře (17)
Colombo :