Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 852 kJ / 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,80 g |
Tuky | 11,53 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 74 mg |
Sodík | 902 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 5,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z uzené makrely a vinného želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pl14
Moje poznámka
Paštika z uzené makrely a vinného želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pl14
Nejnovější recepty
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 12 hodinami
Omeleta se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Melounový salát
Přidáno 8. 8. 2025 17:01:01
Čabajkové lečo
Přidáno 8. 8. 2025 15:01:02
Kachní prsní plátečky
Přidáno 8. 8. 2025 14:19:56
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem
Betes před 7 hodinami
Domácí lečo
Jirkan72 před 7 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
vanilj před 8 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
Alca B. před 9 hodinami
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
poirotka před 10 hodinami
Jednoduchý rajčatový salát se sýrem a majonézou
Pamp Eliska před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Ferka před 10 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Tesco před 10 hodinami
Jak zavařovat okurky
LusiPa před 11 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
monulik před 12 hodinami
Tématické fráze:
vinné želé recept,
vinné želé,
recept na vinné želé,
moravské vinné želé,
paštika z uzeného masa recept,
paštika z uzeného masa recepty,
paštika z uzeného masa,
paštika z uzeného kapra,
vinné želé recepty,
moravská domaci pastika,
recepty pastika z uzeného masa,
jak využít vinne želé,
recepty uzená makrela,
využití mascarpone,
jak udělat vinné želé,
mraské vinné želé,
domácí vinné želé recept,
paštika s želé z červeného vína,
recept vinné želé,
vinné želé ryba
Suroviny:
makrela uzená,
mascarpone s cibulí a bylinkami,
mascarpone s růžovým pepřem,
kůra citronová,
šťáva citronová,
brusinky,
želé vinné moravské,
pepř bílý,
ryba
Komentáře (17)
http://www.toprecepty.cz/recept/29514-minutkovyvep...
Ladi z vlastní zkušenosti zde na Topkách Ti radím dobře-neuváděj,kde jsi použité suroviny zakoupila
varilamyskakasicku: Ivanko, ano to želé to celé pěkně zpevnilo a zatuhlo, či jak to nazvat. To želé je pevné v té skleničce, musí se rozehřát (teď už ztuhl zbytek opět
tejaja: Teri - u nás to samé, naštěstí jsem koupila hodně velkou makrelu, uzmula aspoň těch 100 g, muž už byl velmi netrpělivý, leč zbytek paštiky zdlábnul taky
hosta: Jituš, díky, mně prostě ty mascarpone chutnaly a vyrážím znova