Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 741 kJ / 1 133 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,82 g |
| Tuky | 45,90 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 172,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí krkovička na koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ao1P
Moje poznámka
Jehněčí krkovička na koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ao1P
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 6 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 8 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 9 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 18 minutami
Segedínský guláš
LucieDos před 42 minutami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 1 hodinou
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 2 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 2 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 4 hodinami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 5 hodinami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 6 hodinami
Tématické fráze:
koření na jehněčí,
krkovicka z jelena,
koření krkovice,
koreni na krkovicku,
krkovice z jelena,
jedhneci krkovice,
podrvených klinčekov,
jake koreni do jehneciho,
jaké koření na jehněčí,
jehněčí krkovoce,
jaké koření na na jehněčí,
koření ja jehněčí,
koreni na jelena,
jehneci koreni,
jelenia krkovicka recept,
jelenis krkovicka,
skopove krkovicka,
jaky koreni na jehneci,
jehněčí krk recepty,
jaké koření na jehněčí
Suroviny:
krk jehněčí,
cibule,
rozinky,
med,
olej,
skořice,
koření hřebíček,
pepř drcený,
česnek,
květ muškátový,
sůl
Komentáře (4)