Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 641 kJ / 1 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,74 g |
Tuky | 20,14 g |
Vláknina | 13,34 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 547 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 53,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kanec se šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2r1v
Moje poznámka
Kanec se šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2r1v
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 1 hodinou
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 3 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 8 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 8 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy
Saratice před 2 hodinami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jablkový zázrak
Fitulka před 3 hodinami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 3 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 4 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 5 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 5 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 6 hodinami
Bábovka tvarohová
eskymak před 7 hodinami
Maki sushi
tipek136 před 8 hodinami
Tématické fráze:
divočák se šípkovou omáčkou,
divocak se sipkovou,
divočák na šípkové omáčce,
hovězí maso se šípkovou omáčkou,
hovězí se šípkovou omáčkou,
kanec na šípkové omáčce,
divočák s šípkovou omáčkou,
dančí se šípkovou omáčkou,
hovězí pečeně se šípkovou omáčkou,
šípková omáčka,
recepty sipkova omáčka recept,
divočák recepty,
recept na sipkovou omacku,
bazant se sipkovou omackou,
šípková omáčka recept,
recept na kance se šípkovou omáčkou,
šípková omáčka z divočáka,
divocina se sipkovou omackou,
se šipkovou,
hovězí s sipkovou omáčkou
Suroviny:
kýta kančí,
cibule,
mrkev,
petržel,
citron,
džem šípkový,
sůl,
pepř,
olej,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
koření hřebíček,
voda,
perník na strouhání,
jíška máslová,
šťáva citronová,
džem šípkový,
koření na divočinu,
koření do perníku,
sůl,
cukr
Komentáře (18)
Tak aspoň to poslední kančí ať nepokazím.
Upřímně - množství koření zaáleží na vaší chuti. Takže začni od štipky, ochutnávej a přidávej. Jinak mkoření na divočinu by mělol obsahovat: jalovec, nové koření, zázvor, oregano, černý pepř, tymián, sladká paprika
Autorce se omlouvám, že do toho kecám