Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 641 kJ / 1 109 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 172,74 g | 
| Tuky | 20,14 g | 
| Vláknina | 13,34 g | 
| Cholesterol | 338 mg | 
| Sodík | 547 mg | 
| Sůl | 1,33 g | 
| Sacharidy | 53,78 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kanec se šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2r1v
Moje poznámka
					
				
Kanec se šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2r1v
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 10 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 17 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 56 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 56 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							divočák se šípkovou omáčkou, 
						
						
							divocak se sipkovou, 
						
						
							divočák na šípkové omáčce, 
						
						
							hovězí maso se šípkovou omáčkou, 
						
						
							hovězí se šípkovou omáčkou, 
						
						
							kanec na šípkové omáčce, 
						
						
							divočák s šípkovou omáčkou, 
						
						
							dančí se šípkovou omáčkou, 
						
						
							hovězí pečeně se šípkovou omáčkou, 
						
						
							šípková omáčka, 
						
						
							recepty sipkova omáčka recept, 
						
						
							divočák recepty, 
						
						
							recept na sipkovou omacku, 
						
						
							bazant se sipkovou omackou, 
						
						
							šípková omáčka recept, 
						
						
							recept na kance se šípkovou omáčkou, 
						
						
							šípková omáčka z divočáka, 
						
						
							divocina se sipkovou omackou, 
						
						
							se šipkovou, 
						
						
							hovězí s sipkovou omáčkou
						
					
						Suroviny:
						
							kýta kančí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							petržel, 
						
						
							citron, 
						
						
							džem šípkový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							olej, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							koření hřebíček, 
						
						
							voda, 
						
						
							perník na strouhání, 
						
						
							jíška máslová, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							džem šípkový, 
						
						
							koření na divočinu, 
						
						
							koření do perníku, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cukr
						
					
	
			
	
Komentáře (19)
Tak aspoň to poslední kančí ať nepokazím.
Upřímně - množství koření zaáleží na vaší chuti. Takže začni od štipky, ochutnávej a přidávej. Jinak mkoření na divočinu by mělol obsahovat: jalovec, nové koření, zázvor, oregano, černý pepř, tymián, sladká paprika
Autorce se omlouvám, že do toho kecám