Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 641 kJ / 1 109 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 172,74 g | 
| Tuky | 20,14 g | 
| Vláknina | 13,34 g | 
| Cholesterol | 338 mg | 
| Sodík | 547 mg | 
| Sůl | 1,33 g | 
| Sacharidy | 53,78 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kanec se šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2r1v
Moje poznámka
					
				
Kanec se šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2r1v
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 4 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 6 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 8 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							divočák se šípkovou omáčkou, 
						
						
							divocak se sipkovou, 
						
						
							divočák na šípkové omáčce, 
						
						
							hovězí maso se šípkovou omáčkou, 
						
						
							hovězí se šípkovou omáčkou, 
						
						
							kanec na šípkové omáčce, 
						
						
							divočák s šípkovou omáčkou, 
						
						
							dančí se šípkovou omáčkou, 
						
						
							hovězí pečeně se šípkovou omáčkou, 
						
						
							šípková omáčka, 
						
						
							recepty sipkova omáčka recept, 
						
						
							divočák recepty, 
						
						
							recept na sipkovou omacku, 
						
						
							bazant se sipkovou omackou, 
						
						
							šípková omáčka recept, 
						
						
							recept na kance se šípkovou omáčkou, 
						
						
							šípková omáčka z divočáka, 
						
						
							divocina se sipkovou omackou, 
						
						
							se šipkovou, 
						
						
							hovězí s sipkovou omáčkou
						
					
						Suroviny:
						
							kýta kančí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							petržel, 
						
						
							citron, 
						
						
							džem šípkový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							olej, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							koření hřebíček, 
						
						
							voda, 
						
						
							perník na strouhání, 
						
						
							jíška máslová, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							džem šípkový, 
						
						
							koření na divočinu, 
						
						
							koření do perníku, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cukr
						
					
	
			
	
	
Komentáře (19)
Tak aspoň to poslední kančí ať nepokazím.
Upřímně - množství koření zaáleží na vaší chuti. Takže začni od štipky, ochutnávej a přidávej. Jinak mkoření na divočinu by mělol obsahovat: jalovec, nové koření, zázvor, oregano, černý pepř, tymián, sladká paprika
Autorce se omlouvám, že do toho kecám