Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 077 kJ / 3 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,65 g |
Tuky | 285,68 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 1,78 g |
Sodík | 5,23 g |
Sůl | 12,95 g |
Sacharidy | 13,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z divoké kachny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jM6W
Moje poznámka
Paštika z divoké kachny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jM6W
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 12 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 13 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
chillator před 1 hodinou
Brownies z červené řepy
EvaCh před 1 hodinou
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 9 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 9 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 9 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 11 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 12 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 12 hodinami
Tématické fráze:
paštika z kachny,
stahování divoké kachny,
jak stáhnout divokou kachnu,
vnitřnosti z kachny,
pastika z divokych kachen,
stazeni divoke kachny,
kachní paštika recept,
paštika z holoubat,
stahování kachny,
recept na divokou kachnu,
kachni noha myslivecky,
paštika z pečené kachny,
kachní paštika z masa,
stahování kachen,
divoké kachny,
divoká kachna recept,
jak stahnout kachnu,
paštika z divoké kachen,
stazeni kachny,
recepty na divokou kachnu
Suroviny:
kachna divoká,
máslo,
játra kuřecí,
plec vepřová,
víno červené suché,
tymián,
jalovec,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
mandle plátkové,
slanina
Komentáře (14)
Mám brusinky a pomerančovou marmeládu