Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 001 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,17 g |
Tuky | 60,65 g |
Vláknina | 22,35 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 70,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková francouzská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0DR
Moje poznámka
Fazolková francouzská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0DR
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 6 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 12 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 13 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno 19. 10. 2025 21:05:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 3 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 7 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 7 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 8 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 10 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 11 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 12 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 12 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 12 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 13 hodinami
Tématické fráze:
francouzská fazolová polévka,
fazolková polévka recept,
francouská fazolková polévka,
francouzská polévka,
francouzska polevka s fazolemi,
mladé fazolky polévka,
bejby fazolky,
francouská fazolova polevka,
francouzská fazolová,
francouzská polévka recept,
recepty-fazolková polévka,
fazolková polévka z mrazenych fazolku,
fazolková polévka,
francouzká fazolka,
fazoová polevka,
francouzka fazolová polévka,
polévka z fazolku mungo,
francouzská fazolová polévka recept,
fazolková polévka na kyselo bez kopru,
jak nechat lžíci po polevce
Suroviny:
fazolky zelené,
brambory rané,
mrkvičky,
olej,
mouka hladká,
smetana na vaření,
máslo,
cukr,
ocet,
sůl,
kopr,
bobkový list,
pepř,
bujón zeleninový
Komentáře (13)
Měla jsem v mrazáku jeden pytlík asi 400 g ,ale kde ten je...!
Takže nic!
S kôprom máš pravdu, fazolky s ním sú ako dvojčatá, patria k sebe.