Filované vepřové palce a smetanové brambory
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 75,30 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 56,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filované vepřové palce a smetanové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKx6
Moje poznámka
Filované vepřové palce a smetanové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKx6
Nejnovější recepty
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 10 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 1 hodinou
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 1 hodinou
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 3 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 3 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 3 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 3 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 4 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 5 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové palce,
palce z vepřové panenky recept,
vepřový palec,
veprove palce recept,
vepřové palce recepty,
filované maso,
vepřové plátky s bramborem na smetaně,
filírovaní,
co je filírovaní,
palce z vepřové panenky-recept,
vepřový palec recept,
recept vepřové palce,
vepřové a brambory recept,
jak pripravit veprove palce,
palce z panenky,
top recepty vepřové palce,
recept na vepřové palce,
vepřové plátky s brambory na smetané,
vepřový palec z panenky,
palce z vepřové panenky
Suroviny:
palec vepřový,
sůl,
pepř čtyř barev,
olej olivový,
brambory,
smetana ke šlehání,
rozmarýn,
máslo
Komentáře (11)
Jinak bezvadné jídlo, škoda té fialové barvy!To by bylo něco!
(při prvním čtení jsem se lekla, četla jsem "fialové"-takže bez brýlí na čtení už ani krok