Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 057 kJ / 2 404 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,80 g |
| Tuky | 73,45 g |
| Vláknina | 20,70 g |
| Cholesterol | 104 mg |
| Sodík | 652 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 364,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z vody, cukru a droždí uděláme kvásek, když vzejde, přidáme ostatní suroviny a dobře vypracujeme těsto.
Krok 2: Necháme ho vykynout, pak propracujeme, rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme bagetu. Po nakynutí bagetky potřeme vejcem, posypeme semínky a popř. nařízneme nožem.
Krok 3: Pečeme ve vyhřáté troubě asi 200-210°C/20-25 minut.
Zveřejněno 14. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Moje poznámka
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 1 hodinou
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 2 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vanilkové vafle
Merylas před 9 minutami
Hamburská vepřová kýta
M_J_aeden před 34 minutami
Květák a brambory zapečené s hermelínem
kimlo před 38 minutami
Lutenice - pomazánka z vařených brambor
KrisZaezemi před 50 minutami
Francouzský hruškový koláč
Darina před 53 minutami
Vepřové na houbách
Darina před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 2 hodinami
Kuřecí čína
mcmiruska před 2 hodinami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 2 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 2 hodinami
Tématické fráze:
tatarkové pečivo,
těsto na bagetky,
bagetky,
vyroba tatarky,
vyroba Majolky®,
domaci bagetky,
recept na bagetu,
jak se dělá tatarka,
jak se dela tatarska omacka,
jak se dela majoneza,
housky s Majolkou®,
jak udelat tatarku,
recept na bagety,
vyroba tatarske omacky,
recept na bagetky,
tatarkové housky,
bageta recept,
jak udělat Majolku®,
tatarská omáčka recept,
recept na výrobu tatarky
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
tatarská omáčka,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl
Komentáře (147)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,0
Coleta: pokud se bojíš předehřevu, frkni tam tu tatarku až během míchání. Hned, jak pečka začne mísit
Poprve byly sladší než slanější, 15 gr cukru na těsto je pro nás mnoho, takže dnes jsem hodně ubrala a dala jen půl čaj. lž. cukru a dala jsem 1,5 č. lž. soli. Dnes jsou podle našich představ a těším se, až mi je dnes pochválí gratulanti.
Přidávám ti do sbírky několik pár mých obrázků, bod a jeden pochvalný komentář, děkuji za recept