Suroviny
Porce: 6 malých skleniček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 228 kJ / 1 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 5,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 365,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ananasová přesnídavka s karamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5v2
Moje poznámka
Ananasová přesnídavka s karamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5v2
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 1 hodinou
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 3 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 4 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 5 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 5 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 6 hodinami
Tématické fráze:
práce s karamelem,
kompot z ananasu vyrobit doma,
presnidavka s ananasem,
jablečná přesnídávka s karamelem,
dětská přesnídávka ananas,
jak se dělá karamel video,
jablečná přesnídávka s anansem,
karamelové mřížky,
jablečná přesnídávka s ananasem,
jablečná marmeláda s ananasem,
tresnova kojenecka presnidavka recept,
karamel ztvrdl,
ananasová marmeláda s karamel,
anans v karamelu,
domaci ztvrdl obrazky,
ananas v karamelu,
ananas horky karamel,
domácí jablečná přsnídávka obrázky,
karamel na naberacku,
mřížka z karamelu
Suroviny:
ananas,
cukr krystal,
voda,
citron,
pečící papír,
Komentáře (5)
Rozumím tomu dobře, že karamelové mřížky (síťky) se rozpustí v tom ananasovém džemu? Pokud ano, tak proč se to dělá tak složitě?