Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koYv
Moje poznámka
Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koYv
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 44 minutami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 16 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 16 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Koprová omáčka
radekfiala před 1 hodinou
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 2 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 3 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 3 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 3 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 4 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 8 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na moravance,
kotlety na moravance,
vepřové na moravance,
veprové plátky na moravance,
maso na moravance,
krkovice na moravance,
kotleta na moravance,
krkovička na moravance,
kuřecí maso na moravance,
rizek na moravance,
vepřové řízky na moravance,
řízky s moravankou,
vepřové maso na zelenině moravanka,
zbylé řízky,
plecko na moravance,
kureci na moravance,
plátky na moravance,
kuřecí maso zapečené na moravance,
kuřecí řízky s moravankou,
kuřecí řízky na moravance
Suroviny:
řízek vepřový,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
zelenina sterilovaná,
máslo,
olej
Komentáře (23)
Lidi POZOR, zkoušela jsem to, bo me to zaujalo. Je to ODPORNÉ!!!!
Skoda rizku.
Podľa postupu prípravy sa rezne usmažia. Toto je jasné.
Prečo potom už hotové sa majú znova piecť 45 min.?
Toto nie je pochopiteľné (raz je jedlo hotové, načo ho treba
hotoviť znova a tak dlhú dobu?).
Keby sa jednalo o gratinovanie, tak by to bolo niekoľko minút,
ale v recepte je jasne napísané "pečeme".
Vaša odpoveď, žiadna odpoveď.
Otázka bola prečo treba piecť hotový rezeň a nie ho vyskúšať.
já moc nemám důveru k těm zeleninkovým směskám , radej využívám přírodní, ale pak taky nemám tak dobré papání