Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 691 kJ / 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,28 g |
Tuky | 31,12 g |
Vláknina | 7,40 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 28,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra s cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q53G
Moje poznámka
Vepřová játra s cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q53G
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 13 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 21 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 5 minutami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 2 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 13 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 16 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 17 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 18 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 18 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 18 hodinami
Tématické fráze:
játra s cuketou,
kuřecí játra s cuketou,
drůbeží játra s cuketou,
veprova jatra jako cina,
hovězí játra s cuketou,
vepřová játra a cuketa,
veprova jatra a cuketa recepty,
jatra ala čína,
top recepty játra s cuketou,
vepřová játra čína,
vepřová játra a la čína,
játra a cuketa*recept,
cuketa recepty,
recepty cuketa čína,
restovaná játra,
recepty vepřové játra čína,
čína s vepřových jater,
recept jatra s cuketou,
vepřová játra na čínu,
restovaná vepřová játra na cibulce
Suroviny:
játra vepřová,
cibule,
paprika čerstvá bílá,
mrkev,
cuketa strouhaná,
jíška tmavá instantní,
koření čína,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (3)