Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 591 kJ / 2 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 359,99 g |
Tuky | 37,56 g |
Vláknina | 41,31 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 7,29 g |
Sůl | 18,17 g |
Sacharidy | 173,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlo, zelo, kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5ERY
Moje poznámka
Knedlo, zelo, kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5ERY
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
knedlo zelo kuře,
kuře knedlo zelo,
knedlo kure zelo,
knedlo zelo,
knedlo zelo s kuřecím masem,
zelo,
kuřecí knedlo zelo,
knedlo zelo kuřecím masem,
knedlo zelo kureci prsa recept,
chlupate knedliky zeli a kuře,
knedlo-zelo-kuře,
knedlo zelo kuřecí,
kuře zelo knedlo,
kure a cuketove zeli,
chlupaté knedlíky podle ladi hrušky,
knedlo zelo a kure,
recepty -vepřo knedlo zelo,
kuře z knedlíky,
kure jnedo zelo,
kuře knedlo zelo recepty
Suroviny:
prsa kuřecí,
olej,
sůl,
pepř,
cuketa,
cibule,
hořčice dijonská,
škrob kukuřičný,
kmín celý,
brambory,
mouka celozrnna pšeničná,
vejce,
sůl
Komentáře (5)