Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeská myslivecká krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1W63
Moje poznámka
Staročeská myslivecká krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1W63
Nejnovější recepty
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 46 minutami
Borůvkový džem
Přidáno před 3 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová marmeláda
Přidáno před 18 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Červená řepa
radbastim před 52 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
m.vanouskova@seznam.cz před 1 hodinou
Brambory zapečené s lilkem, cibulí a rajčaty
Pechova.veronika84 před 2 hodinami
Marmeláda z cukety
janatka před 3 hodinami
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 14 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 15 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 16 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 16 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 16 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 17 hodinami
Tématické fráze:
myslivecká vepřová pečeně,
staročeská krkovička,
myslivecká omáčka,
staroceska krkovice,
krkovička recepty,
myslivecká pečeně,
myslivecká pečeně recept,
krkovicka s ryzi,
staroceske recepty,
krkovička,
nikal koření,
vepřová krkovice s rýží,
koření nikal,
krkovice s rýží,
hodnocení firmy nikal,
vepřová pečeně po myslivecku,
nikal.cz,
myslivecké koření,
vepřová krkovice po myslivecku,
recept na staročeskou krkovici
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
koření staročeské,
žampióny,
omáčka myslivecká nikal
Komentáře (24)
Nechci tady působit jako distributor (to opravdu nejsem), jen doporučuji věc, se kterou jsem již 2 roky velmi spokojená. Jejich "universální polévka" je na dochucení vynikající, jak do omáček tak polévek - kam se hrabe nějaký Masox. Při jejím používání cca 3x týdně na dochucení pokrmu mi velké kilové balení vydrží půl roku