Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 60 kJ / 14 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 0,22 g |
Postup přípravy
Na kandování můžeme použít všechny nejedovaté květy, nejlépe se hodí fialky, sedmikrásky, květy ovocných stromů a léčivých bylin, dále pak petrklíče, macešky, řeřicha, kopretiny, černý bez, jetel, měsíček lékařský.
Pokud budete kandovat velké květy, jako např. růže, je lepší jí nejdříve rozebrat na jednolivé lístky a pak třeba na dortu jí znovu složit.
Zveřejněno 4. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kandované květy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRBJ
Moje poznámka
Kandované květy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRBJ
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 10 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 10 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 10 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 10 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 6 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 8 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 9 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 9 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 9 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 11 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 11 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 11 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 12 hodinami
Tématické fráze:
kandované fialky,
kandovaný ibišek,
kandování fialek,
kandované fialky recept,
kandování,
kandování květin,
kandované růže,
květy v cukru,
jak kandovat fialky,
kandovane kvetiny,
ibišek kandovany,
fialky kandované v cukru,
kandované macešky,
kandovaný ibišek recept,
kandovana ruze,
cukroví macešky,
fialky v cukru,
květ ibišku v cukrovém sirupu,
jak kandovat ibišek,
kandování ibišku
Suroviny:
cukr moučkový,
bílek
Komentáře (11)
Kdyžtak mail- Jirkasss94@email.cz Díky