Suroviny
Porce: individuálně
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 178 kJ / 1 238 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 94,63 g | 
| Tuky | 79,39 g | 
| Vláknina | 8,72 g | 
| Cholesterol | 427 mg | 
| Sodík | 1,13 g | 
| Sůl | 2,65 g | 
| Sacharidy | 33,32 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Porce karase otřeme papírovou útěrkou, osolíme a necháme v chladu cca 1 hodinu.
	Krok 2: Zeleninu nakrájíme na větší kusy. V misce rozmícháme olej, vinný ocet, kurkumu, sojovou omáčku, pepř a bylinky a přihodíme nakrájenou zeleninu. Vše promícháme a necháme cca 1 hodinu odležet.
	Krok 3: Na pánvi rozehřejeme olej a máslo a vložíme v mouce obaleného karase. Opékáme z obou stran dorůžova a odstavíme.
	Krok 4: Na 1 lžíci olivového oleje necháme rozvonět na plátky nakrájený česnek. Pak přidáme naloženou zeleninu a tak 5 minut ji prohazujeme a opékáme. Podáváme k opečenému karasovi.
Zveřejněno 10. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Karas s marinovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ll14
Moje poznámka
					
				
Karas s marinovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ll14
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 5 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 18 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 18 hodinami
						Tématické fráze:
						
							karas obecny recepty, 
						
						
							karas, 
						
						
							karas recept, 
						
						
							karas recepty, 
						
						
							karas obecný recept, 
						
						
							recept karas, 
						
						
							karas na másle, 
						
						
							recepty karas, 
						
						
							příprava karase, 
						
						
							recepz na karasa, 
						
						
							salat z karase, 
						
						
							recepz na karasa, 
						
						
							priprava karasa, 
						
						
							jak udělat karase, 
						
						
							karas maso, 
						
						
							karas v receptech, 
						
						
							karas se zeleninou, 
						
						
							karas-recept, 
						
						
							recepty z karas obecný, 
						
						
							recept na karas obecný
						
					
						Suroviny:
						
							karas, 
						
						
							sůl, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							máslo, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							paprika čerstvá žlutá, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							lilek, 
						
						
							cibulka jarní, 
						
						
							česnek, 
						
						
							ocet vinný, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							kurkuma, 
						
						
							omáčka sojová, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							rozmarýn, 
						
						
							tymián, 
						
						
							koření oregáno
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (13)
Jinak - zeleninka je už naložená a za chvilku ji prubnu k večeři
Paráda, jdu hned marinovat zeleninu, už vím, co je dnes k večeři.