Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 057 kJ / 2 404 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 60,80 g | 
| Tuky | 73,45 g | 
| Vláknina | 20,70 g | 
| Cholesterol | 104 mg | 
| Sodík | 652 mg | 
| Sůl | 1,60 g | 
| Sacharidy | 364,50 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Z vody, cukru a droždí uděláme kvásek, když vzejde, přidáme ostatní suroviny a dobře vypracujeme těsto.
	Krok 2: Necháme ho vykynout, pak propracujeme, rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme bagetu. Po nakynutí bagetky potřeme vejcem, posypeme semínky a popř. nařízneme nožem.
	Krok 3: Pečeme ve vyhřáté troubě asi 200-210°C/20-25 minut.
Zveřejněno 14. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Moje poznámka
					
				
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							tatarkové pečivo, 
						
						
							těsto na bagetky, 
						
						
							bagetky, 
						
						
							vyroba tatarky, 
						
						
							vyroba Majolky®, 
						
						
							domaci bagetky, 
						
						
							recept na bagetu, 
						
						
							jak se dělá tatarka, 
						
						
							jak se dela tatarska omacka, 
						
						
							jak se dela majoneza, 
						
						
							housky s Majolkou®, 
						
						
							jak udelat tatarku, 
						
						
							recept na bagety, 
						
						
							vyroba tatarske omacky, 
						
						
							recept na bagetky, 
						
						
							tatarkové housky, 
						
						
							bageta recept, 
						
						
							jak udělat Majolku®, 
						
						
							tatarská omáčka recept, 
						
						
							recept na výrobu tatarky
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							cukr, 
						
						
							droždí, 
						
						
							tatarská omáčka, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (147)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,0