Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 748 kJ / 896 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,70 g |
| Tuky | 88,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 181 mg |
| Sodík | 824 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 5,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNvw
Moje poznámka
Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNvw
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček
Přidáno před 51 minutami
Tvarohový nákyp s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Šťavnatí švábi
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 1 hodinou
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 6 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 7 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 7 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 8 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 10 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 10 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 13 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
pstruh lososovitý,
pstruh na vine,
pstruh lososovitý v troube,
pstruh růžový,
pstruh v troubě na na smetane,
pstruh lososovity recept trouba,
pstruh na smetaně,
pstruh lososovitý zapečený,
losos lososovitý,
filety ze pstruha lososovitého,
recepty- pstruh lososovity-ruzovy,
recept pstruh lososovitý,
priprava losos na smetaně,
pstruh lososovitý recepty,
pstruh lososovitý mořský filet recept,
recepty pstruh lososovity,
pstruh lososovyty na vině,
recept na pstruha,
příprava pstruha čeveného,
příprava pstruha čeveného
Suroviny:
pstruh,
máslo,
slanina uzená,
sůl,
šťáva citronová,
smetana,
víno červené,
bylinky
Komentáře (10)