Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 117 kJ / 2 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 248,91 g |
Tuky | 88,48 g |
Vláknina | 15,17 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 59,85 g |
Postup přípravy
Podáváme s knedlíkem nebo čerstvým pečivem a sklenkou dobrého moku
Zveřejněno 16. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opilý "lečoguláš" s hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jjx9
Moje poznámka
Opilý "lečoguláš" s hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jjx9
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 4 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 23 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 49 minutami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 53 minutami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 3 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 3 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 3 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 4 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 5 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 5 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 6 hodinami
Tématické fráze:
domácí lečo s hořčicí,
deomácí lečo shořčicí,
opilý hrnec,
opily guláše,
drahuška havelková,
opilý dort jardy,
opilý guláš,
nové recepty od ládi hrušky
Suroviny:
plec vepřová,
olej,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá bílá,
rajče,
česnek,
feferonka,
pepř čtyř barev,
paprika sušená sladká,
sůl,
hořčice,
víno bílé,
voda
Komentáře (14)
Drahuško, knedlík je domácí, tento:http://www.toprecepty.cz/recept/34473-mozaikove-ky..., jen tentokrát bez bylinek
Danuško i ten knedlík vypadá velice dobře
...také dělám ale s pivem a rychle