Suroviny
Porce: 1 silikonová forma na srnčí hřbet
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 542 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,80 g |
Tuky | 0,70 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sulc-huspenina z hříbků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87yW
Moje poznámka
Sulc-huspenina z hříbků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87yW
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Belgické vafle
Přidáno před 7 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 11 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 1 hodinou
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 1 hodinou
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 3 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 4 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 4 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 4 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 5 hodinami
Tématické fráze:
huspenina z hub,
houby v sulcu,
sulc z hub,
zavařování hříbků,
hříbky zavařování,
aspik z hribku,
zavarovani huspenina,
jak pouzit zelatinu do sulcu,
min ihuspenina z pomalého hrnce,
deko na zavařování návod,
tlačenka z pravých hříbků,
hříbky v nálevu bez zavařování,
chutovky z hříbků,
hříbky v nálevu s dekem,
zavarovane hribky,
recepty sulc huspenina zavarovani,
zavarovani hub hribku,
zelatina do sulce,
zavařování sulce,
houby ve sladkokyselém nalevu s dekem
Suroviny:
houba hřib,
deko,
voda,
želatina,
želatina prášková,
cukr krupice
Komentáře (21)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,0
Pokud nejsou k mání hřiby,dělávám ze zavařených žampionů v plechovce z Kauflandu a nálev dělám podle návodu na želetině s přidáním octa a nebo použiji sladkokyselý lák z načatých okurek.Zkoušela jsem to i z čerstvých žampionů,ale to nebylo ono
Tady jsem použila 170ml zhotoveného nálevu,naředělý 230ml vody,takže to nebyla žádná"trhavina".Jen samostatný nálev by byla opravdu pecka do žaludku
Zeleninu,hlavně na drobounké kostičky nakrájenou mrkev mám osobně v různých sulcích(huspeninách,aspicích)také ráda,už jen proto,že to i na řezu velice hezky vypadá
Tady jsem se tentokrát přizpůsobila přání rodiny a barevnost pokrmu jsem alespoň doladila zelenou petrželkou
Všem děkuji za komentáře,připomínky i hodnocení