Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 058 kJ / 1 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 312,50 g |
Tuky | 64,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 975 mg |
Sodík | 790 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené vepřové ramínko na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlmM
Moje poznámka
Pečené vepřové ramínko na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlmM
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 11 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 16 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 9 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 10 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 10 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 11 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 11 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 12 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 12 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 12 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na žampionech,
vepřová pečeně,
pečené vepřové maso na žampionech,
vepřové maso na žampionech,
pečené vepřové plecko,
pečené kosti,
vepřové maso ramínko,
vepřová pečeně s žampiony,
vepřová pečeně se žampiony,
plecko na žampionech,
vepřová pečeně recept,
vepřové plecko na žampionech,
pečené žampiony,
ramínko maso,
pečené vepřové plátky na žampionech,
pecene maso na zampionech,
veprova pecene zampiony,
pečené vepřové kosti,
recepty z vepřového ramínka,
pečené vepřové se žampióny
Suroviny:
ramínko vepřové,
žampióny,
cibule šalotka,
koření na vepřové maso,
kapie červená,
máslo,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (12)