Dýňové knedlíčky
Pokud máte rádi knedlíčky a noky, vyzkoušejte podzimní dýňovou variaci z celozrnné mouky. Příprava je snadná a knedlíčky se výborně hodí k rajské, ke guláši a nebo opékané na pánvi s cibulkou a slaninou.
Suroviny pro 20 kusů
20kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 256 kJ / 778 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,08 g |
| Tuky | 17,64 g |
| Vláknina | 25,16 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 218 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 109,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňové knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNA4
Moje poznámka
Dýňové knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNA4
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 13 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 8 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 8 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 9 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Tématické fráze:
dynove knedliky,
dynove knedlicky,
knedlíky z dýně hokaido,
dýňové recepty,
dynove knedliky recept,
dynove dekorace,
knedliky z hokaido,
hokkaido knedlíky,
hokaido knedlíky,
knedlíky z dýně,
bramborovo dynove knedliky,
dýňový knedlík,
recept na dynove knedliky,
recept dynove knedlicky do polevky,
noky z dýně hokaido,
knedlíky s dyně hokaido,
dyne trhame,
knedliky hokaido,
dynive knedlicky,
dýňové noky na sladko
Suroviny:
dýně hokkaido,
mouka celozrnna pšeničná,
vejce,
česnek,
cibule,
petrželka
Komentáře (13)
mlsal:zrovna včera jsem dělala dýňový krém z hokaidó podle receptu, kde je uvedeno, že dýně se má jen očistit, pokrájet na kostky a podusit 20 minut. Ještě jsem ji ale pak upravenou zapékala spolu s těstem. Nějak jsem nevěřila tomu, že slupka změkne a raději jsem dýni oloupala.. Takže příště určitě vyzkouším neoloupanou.