Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 131 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,64 g |
Tuky | 15,71 g |
Vláknina | 11,89 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,37 g |
Sacharidy | 14,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAE9
Moje poznámka
Boršč s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAE9
Nejnovější recepty
Kakaová cuketová buchta jako mini zákusek
Přidáno před 9 hodinami
Salát z jablíček a červené řepy
Přidáno před 10 hodinami
Kynuté knedlíky s borůvkami jako od babičky
Přidáno před 10 hodinami
Květákové placičky se špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené žemle s cuketovou smaženicí
Přidáno před 10 hodinami
Plněné řepné listy
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová květáková polévka
RobertM před 4 minutami
Zapečený sýrový květák
m.vanouskova@seznam.cz před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
alcerm před 7 hodinami
Jablková nutela
Kate86 před 10 hodinami
Paštika z kuřecích jater
brtna před 11 hodinami
Vepřové nudličky s omáčkou
renulka před 11 hodinami
Jednoduché nekynuté podmáslové vdolky
MiskaM před 11 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
LucieBicanova před 11 hodinami
Jednoduchý kynutý švestkový koláč
Witoraz před 13 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kattyy před 13 hodinami
Tématické fráze:
boršč z kuřecího masa,
boršč z kuřecího,
babicův boršč,
boršč s kuřecího masa,
top recepty kuřeci,
babicovy dobroty boršč,
recept na boršč bez masa,
boršč z krůtího masa,
boršč bez masa,
kuřecí borršč,
borsc s masem,
kuřecí borršč,
boršč z červené řepy s masem,
boršč z kuřete,
boršč s krůtím masem,
borsc,
polevka borsc,
boršč s kuř masem,
boršč s krutiho masa,
recepty z kuřecího masa
Suroviny:
řízky kuřecí,
salám kuřecí,
paprika sušená sladká,
olej,
cibule,
řepa červená,
bobkový list,
ocet,
vývar kuřecí,
celer,
petržel,
mrkev,
zelí hlávkové,
brambory
Komentáře (8)
Tak už jsem tam písla komentář, díky.