Frankfurtská polévka
Frankfurtská polévka, vonící paprikou a cibulí, nás krásně zahřeje a skvěle si na ní pochutnáme. Přitom není složitá na přípravu, ani náročná na suroviny. Snadno ji zvládne i kuchař začátečník. Ke konci vaření do ní přidáme na kolečka nakrájené párky.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 365 kJ / 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,39 g |
Tuky | 65,26 g |
Vláknina | 3,50 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 873 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 28,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frankfurtská polévka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6VE
Moje poznámka
Frankfurtská polévka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6VE
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 8 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno 9. 5. 2025 11:34
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno 9. 5. 2025 11:28
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno 9. 5. 2025 11:19
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno 9. 5. 2025 11:17
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta - prošívaná deka
Jana292 před 12 minutami
Pomalu pečená vepřová kýta
martivan před 1 hodinou
Omáčka z hlívy ústřičné
malirka před 1 hodinou
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 3 hodinami
Okurkový salát
JakubM před 3 hodinami
Nejlepší špenát
harovs před 4 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 4 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 4 hodinami
Tématické fráze:
franfurska polevka,
franfurtská polévka,
recept na frankfurtskou polévku,
frankfurtská polévka s párkem,
frankfurtska,
frankfurska polevka,
franfurtská polévka recept,
franfurska polivka,
franfurktská polévka,
franfurská polévka recept,
frankfurtska polivka,
franfurtska poleva,
frantfurská polevka,
frankfutská polévka,
frakfurtská polévka,
franktfurtská polévka,
frantfurtská polévka,
frankurtská polévka,
frankfurtska polevka podle pohlreicha,
framfurska polevka
Suroviny:
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
vývar masový,
pepř mletý,
vegeta,
mléko,
párky,
nať petrželová
Komentáře (129)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Tahle polévka se dělá takto běžně. Přkápnout na konci smetanu, a už nevařii.Pokud ji předtím delší dobu provaříte, bude mlask!
Michal: Michale, teď už polívku dělávám podle oka, ale typla bych si, že tady to bude něco k 1,5 litru. Párky jsou v ní spíš pro ovonění, jinak je řidší a my doma ji jíme jen s rohlikem
Díky