Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 177 kJ / 1 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,58 g |
Tuky | 100,82 g |
Vláknina | 68,76 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 2,33 g |
Sůl | 5,97 g |
Sacharidy | 61,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7zJ
Moje poznámka
Kančí gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7zJ
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 12 sekundami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 3 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 3 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 4 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 4 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 4 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 4 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 4 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 5 hodinami
Tématické fráze:
kančí sádlo,
kančí guláš,
kanci gulasek,
sádlo z kance,
gulašek z divočaka,
prase bagoun,
kanči guláše,
madarsky gulaš kančí,
recept na guláš z divokého kance,
kančí gulaši,
kanci,
mangalica,
guláš z kančího masa,
bagoun,
madarske prase,
kančí škvarky,
wikipedie kančí maso,
maďarský kančí guláš,
slanina mangalica,
škvarky z divočáka
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
slanina,
máslo,
rozmarýn,
chilli paprika čerstvá,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
bobkový list,
paprika sušená uzená,
kmín mletý,
sůl,
celer řapíkatý,
hraška
Komentáře (16)
To, ze to mäso je vynikajúce a nedá sa ani porovnat s tým, co sa v obchodoch normálne predáva, je absolútna pravda.
Moja informácia je od odborníka na spanielsku sunku a Wikipediu v spanielcine. Spanieli sa zacali o tento druh (rasu) zaujímat, ked sa do Spanielska zacali dovázat falosné ibérijské sunky z tohoto mäsa a boli dovázané z Madarska. Rozdiel (pre odborníka) je lahko spoznatelný rozlozením vrstiev slaniny, ktorá je velmi odlisná od rozlozenia na ibérijskej sunke.
Musím Vás opravit.
Mangalica je rasa domácej osípanej (domáce prasa - Sus scrofa domestica), autoktónna madarská rasa, ktorá vznikla krízením rasy Sumadia (rasa pôvodom zo Stredomoria, do ktorej patrí aj svetoznáma rasa Cerdo ibérico známa hlavne kvôli typickej spanielskej sunke) s rasami Szalontai a Bakonyi (typické polodivoké karpatské rasy). Podla farby sa rozlisujú 4 druhy.