Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Durčina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxpD
Moje poznámka
Polévka Durčina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxpD
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 13 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 19 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 31 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 35 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 45 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 48 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 2 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
polévka kulajda dia,
friko s koprem,
polévka friko,
google bednáreček fotky,
durčina kulajda,
durčina.sk,
houbove friko,
podkrkonošská polévka,
houbové friko s koprem,
polévka mušle kopr,
polevka vejce brambory smetana houby,
ruzne cukrovi dia
Suroviny:
brambory,
cibule,
houby sušené,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
vejce
Komentáře (5)
Existují různé varianty, někdy bez cibule a ostatního aromatického koření. Chuť dávají především houby.