Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 340 kJ / 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,88 g |
Tuky | 60,54 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s dušenou rýží nebo s houskovými knedlíky.
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/320M
Moje poznámka
Hovězí plátky na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/320M
Nejnovější recepty
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 13 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno 22. 8. 2025 09:00:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí mátový sirup
petasek000 před 2 minutami
Banánové lívance
VeruH. před 8 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Jajav před 29 minutami
Červené zelí s jablky
Jaroslav.gois@gmail.com před 40 minutami
Polévka koprová - kulajda
AnnaBrodakova před 42 minutami
Kuřecí řízky v jogurtu
LADIDUSAN před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Topreceptyzk před 1 hodinou
Karlovarské knedlíky I
Rybicka1971 před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
karol67 před 1 hodinou
Likér z aronie
Evka1670 před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na vině,
hovezi na vine omacka,
hovězí plátek na víně,
hovězí maso na víně,
hovězí kýta na víně,
omáčka na víně,
hovězí krk podle pohlreicha,
hovězí krk podle pohlreicha,
hovězí rostena na víně,
hovězí plátky,
vepřové plátky na červeném víně,
maso na červeném víně,
hovězí maso na červeném víně se zeleninou,
hovězí ragú s kořenovou zeleninou na cerveném víně,
hovězí líčka na víně prostřeno,
hovezi nudlicky na vine,
hovězí ragů na víně,
na červeném víně,
hovezi pecene na vine,
omáčky na víně
Suroviny:
kýta hovězí,
sůl,
pepř,
zázvor,
cibule,
mouka hladká,
sádlo,
víno červené,
okurky sterilované
Komentáře (6)
Ale vážně - recept mohu opravdu doporučit, mně osobně připomíná něco mezi znojemskou pečení a hospodskými roštěnkami mojí babičky, které jsem milovala