Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 326 kJ / 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,20 g |
Tuky | 16,59 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 1,85 g |
Sodík | 596 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 40,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborná domácí paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yDrw
Moje poznámka
Výborná domácí paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yDrw
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 12 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 14 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 18 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno 20. 6. 2025 21:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 7 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
IRBONA před 8 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
bretka před 8 hodinami
Knedlíky - blbouny s klevelou
MarketaAn před 9 hodinami
Závin z bramborového těsta plněný masem
Dasa18 před 9 hodinami
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 10 hodinami
Bublanina
Levandule35 před 11 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 11 hodinami
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 13 hodinami
Tématické fráze:
domácí paštika z králičích jater,
domácí králičí paštika recepty,
recept na domácí výbornou paštiku,
domácí paštika z králíka recepty,
recept na výbornou paštiku,
domaci kraliči paštika,
paštika z kraličich jater,
domácí paštika,
domácí paštika recepty,
králičí paštika recept,
paštika z králičích jater recept,
králíci paštika,
domaci pastiky,
pastika recept,
domácí paštika z králíka,
domácé paštika,
domaci pastika albert,
kraličí domaci pastika,
tejaja domácí paštika recept,
domácí paštika recept
Suroviny:
játra,
játra vepřová,
cibule,
česnek,
smetana ke šlehání,
máslo,
olej olivový,
marmeláda rybízová,
jalovec,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
koření oregáno,
majoránka,
koření provensálské,
sůl,
pepř
Komentáře (17)
Rovnako ako tvoje recepty, ale teraz prosím daj mi taký, aby som sa konečne zbavia koložvárskej kapusty. Už nik z mojej dvojčlennej domácnosti ju nemôže ani vidieť.
Mám svoj vlastný domček, viem, za čo platím=žiadne vodárenské, vykurovacie a iné zdieračské firmy mi "nekecajú" do poplatkov, no prosto pohoda, mám konečne čas učiť sa variť atď.
Inak, zas nebývam až na takom príšernom konci sveta
Želám veselé vykročenie do nového týždňa
Želám krásny zvyšok víkendu a "neuvar" sa do bezvedomia
A mám v recepte trochu nejasno. "Poté vyndáme z pánve....... a k játrům ... aby marmeláda pěkně ztuhla."????? Tá zmes pečení (játer) sa vďaka koreninám zmení na marmeládu?