Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šproty v kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2y0
Moje poznámka
Šproty v kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2y0
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 8 minutami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 40 minutami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 1 hodinou
Pekingská polévka
Hanina_ před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 1 hodinou
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 3 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 3 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vaclavagregrova před 3 hodinami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 3 hodinami
Banánová bábovka s jogurtem
Milusedrabkova před 3 hodinami
Tématické fráze:
smažené šproty,
uzené šproty,
pomazanka z uzenych sprotu,
uzené šproty recepty,
šproty smažené,
šproty v těstíčku,
šproty na grilu,
grilované šproty,
uzené šproty recept,
uzené šproty),
priprava sprotu,
uzené šproty na grilu,
smažené uzené šproty,
šproty příprava,
recept uzené šproty,
čerstvé šproty,
pomazánka uzené= šproty,
uzené šproty pomazánka,
co jsou šproty,
šproty v oleji
Suroviny:
šproty uzené,
vejce,
mouka polohrubá,
strouhanka,
sůl,
veka,
hořčice,
nať cibulová,
olej
Komentáře (4)