Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 484 kJ / 1 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,22 g |
Tuky | 88,33 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 546 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 52,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková na tatranský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7k
Moje poznámka
Svíčková na tatranský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7k
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 23 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémové těstoviny s kuřecím masem
stanik před 6 minutami
Bábovka s rybízem
Kateka před 1 hodinou
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 10 hodinami
Kure pecene
raelggg před 11 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 12 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 12 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 14 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 14 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 16 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 18 hodinami
Tématické fráze:
hovězí váleček,
hovezi svickova recepty,
hovězí svíčková recept,
hovezi svickova,
hovězí svíčková cena,
hovězí váleček recept,
hovězí váleček recepty,
hovězí zadní váleček recepty,
hovězí maso svíčková recepty,
tatranský guláš,
hovězí svíčková omáčka,
tatranska omacka,
tatranské hovězí nudličky,
svíčková cena,
"tatranské koření",
cena svíčkové,
recept hovezi valecek,
svickova z hoveziho,
hovězí svíčková maso,
recepty hovězí maso svíčková
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina,
máslo,
cibule,
zelenina kořenová,
mouka hladká,
okurka čerstvá,
hořčice,
citron,
smetana,
koření divoké,
sůl
Komentáře (3)