Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 516 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,15 g |
Tuky | 10,34 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 6,21 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsa na zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZj9
Moje poznámka
Kuřecí prsa na zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZj9
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 10 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 10 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 58 minutami
Rajčatové chutney
BlaV. před 8 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 9 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 12 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 12 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 13 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 13 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 13 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 13 hodinami
Tématické fráze:
kurecí prsa na zelí,
kuřecí prsa se zelím,
kuřecí prsa zelí,
kuřecí na zelí,
dietni kureci prsa,
kuřecí se zelím,
kuřecí prsa,
kuřecí prsa na kysaném zelí,
kureci prsa v zeli,
kureci prsa dietni,
krůtí prsa na zelí,
kureci prsa recept,
kureci prsa recepty,
kuřecí maso se zelim,
kuřecí prsa s kysaným zelím,
kuřecí prsa kysané zelí,
kuřecí prsíčka na zelí,
kuřecí prsa a zelí,
zelí s kuřetem,
kuřecí prsa a kysané zelí
Suroviny:
prsa kuřecí,
olej rostlinný,
zelí kysané,
cibule,
koření na kuřecí maso
Komentáře (18)
Použil jsem německé zelí naložené ve víně, bez nálevu. Cibuli jsem předem osmažil, zelí ochutil, přidal kmín a trochu vody.
Na talíři jsem posypal solí Maldon, podával jen tak bez brambor