Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 015 kJ / 721 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,36 g |
Tuky | 55,72 g |
Vláknina | 5,34 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 2,33 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 18,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček z čerstvého lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kll5
Moje poznámka
Tataráček z čerstvého lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kll5
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 7 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 8 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 8 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 8 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 5 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 7 hodinami
Maková náplň
lucyb před 9 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 9 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 9 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 11 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 12 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 12 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 12 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší tatarák z lososa,
jaroslav lososem,
čerstvý losos-recepty,
tatarák z lososa recept,
pomazánka z cerstveho lososa,
cersvy losos recepty,
salát z čerstvého lososa,
lososový tatarák s parmazánem,
recept na tatarak z lososa,
tatarák z lososa nejlepší,
jak upect lososa to recept,
pomazánka z cerstveho lososa recept,
uzený losos tataráček,
recept na tataraka z čerstveho lososa,
recept na tataráček z lososa,
recepty tatarák,
tatarák po francouzku,
tataráček z lososa,
tataráček z lososa,
francouzky tatarak z lososa
Suroviny:
losos,
hořčice francouzská,
sůl,
pepř,
parmazán,
cibule šalotka,
kopr čerstvý,
citron
Komentáře (5)