Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 015 kJ / 721 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,36 g |
Tuky | 55,72 g |
Vláknina | 5,34 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 2,33 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 18,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček z čerstvého lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kll5
Moje poznámka
Tataráček z čerstvého lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kll5
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 55 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 57 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 58 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší tatarák z lososa,
jaroslav lososem,
čerstvý losos-recepty,
tatarák z lososa recept,
pomazánka z cerstveho lososa,
cersvy losos recepty,
salát z čerstvého lososa,
lososový tatarák s parmazánem,
recept na tatarak z lososa,
tatarák z lososa nejlepší,
jak upect lososa to recept,
pomazánka z cerstveho lososa recept,
uzený losos tataráček,
recept na tataraka z čerstveho lososa,
recept na tataráček z lososa,
recepty tatarák,
tatarák po francouzku,
tataráček z lososa,
tataráček z lososa,
francouzky tatarak z lososa
Suroviny:
losos,
hořčice francouzská,
sůl,
pepř,
parmazán,
cibule šalotka,
kopr čerstvý,
citron
Komentáře (3)