Kapustnica
Vydatná kapustnica vydá i za hlavní jídlo, stačí si k ní ukrojit pořádný krajíc čerstvého chleba. Vylepšit jí můžete třeba haluškami, smetanou, domácí uzenou slaninou anebo jen čerstvou petrželkou.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 487 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,30 g |
Tuky | 17,01 g |
Vláknina | 35,08 g |
Cholesterol | 106 mg |
Sodík | 381 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 94,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustnica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Kr
Moje poznámka
Kapustnica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Kr
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 6 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 2 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 3 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 3 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 3 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 5 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 5 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
kapustnica,
kapustnica s klobasou,
kapustnica recept,
polévka kapustnica,
jak dlouho vařit brambory,
jak dlouho vařit uzené maso,
jak dlouho vařit uzené,
kapustnica s uzeným,
kapustnice,
kapustnica recepty,
zápražka,
polévka ze syrového zelí,
recept na kapustnicu,
kapustnica polevka,
kapusnice,
jak vařit uzené maso,
kapusnica,
jak dlouho vařit klobásku,
jak dlouho vařit klobásky,
recepty kapustnica
Suroviny:
zelí kysané,
voda,
klobása uzená,
maso uzené,
plec vepřová,
brambory,
zelenina kořenová,
houby sušené,
česnek,
cibule,
pepř černý,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
sůl,
mouka hladká,
máslo,
cibule
Komentáře (22)
Ale fakt jako na Slovensku. Poštěstí se mě, že jsem koupil výborné Slovenské zelí od firmy Andaco.
Oni jsou přímo z Košic, snad i maminka byla tuším(maminka tchýně)...no ale jak říkáš, každý si to upraví podle sebe...a pak je každý recept originál...