Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 317 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,31 g |
Tuky | 1,32 g |
Vláknina | 4,42 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steaky "nadivoko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqj1
Moje poznámka
Steaky "nadivoko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqj1
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 16 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 17 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 17 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 1 hodinou
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 12 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 13 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 14 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 15 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 16 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 17 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 17 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 18 hodinami
Tématické fráze:
marináda na hovězí steak,
steak,
nakládání masa na steaky,
steaky,
nakládání steaků,
bizoní steak,
marináda na steaky,
stejky,
nakládání masa do alkoholu,
marinada na steak,
marinády na steaky,
nakládání steaků z hovězího,
recept stejk,
jak na steaky,
steak recept,
recepty na steaky,
marinády na hovězí steaky,
marinada na hovězi steaky,
hovězí steak brusinky,
steak recepty
Suroviny:
steak hovězí,
tymián sušený,
jalovec,
koření nové koření,
pepř,
ocet jablečný,
víno portské,
olej,
marináda,
máslo,
brusinky zavařené
Komentáře (14)