Postup přípravy
Krok 1: Salám vaříme asi 10 minut. Po mírném zchladnutí uděláme zářezy, které nedokrojíme. Plníme cibulí, slaninou, co máme rádi.
Krok 2: Potřeme olejem s kořením a dáme pod gril.
Krok 3: Zapečeme pod grilem do křupava.
Zveřejněno 12. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kabanos pod grilem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkl4
Moje poznámka
Kabanos pod grilem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkl4
Nejnovější recepty
Čokoládové muffiny
Přidáno před 3 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 11 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 21 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
Marceval před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
káťa před 2 hodinami
Čokoládový dort s červenou řepou
stefi.f47 před 2 hodinami
Buchta Fešák
káťa před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
stefi.f47 před 2 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 2 hodinami
Míša řezy
kaja.tremlova před 3 hodinami
Housky na hamburger
panilek před 3 hodinami
Rebarborový koláč
mika277 před 3 hodinami
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Erika2202 před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty na gril,
kabanos na vodu,
spizy z kabanosu,
kabanos s cibulí,
co na gril recepty,
recepty z kabanosu,
točený salám na grilu,
kabanos recepty,
recepty na grilu,
recepty na kabanos,
jak upravit kabanos,
grilování recept kabanos,
kabanos v troube,
rychlovky z kabanosu,
recepty na gril s kabanosem,
recept kabanos,
recept na kabanos,
uzeny kabanos recepty,
uzený kabanos na grilu,
ohřívaný salám
Suroviny:
kabanos,
cibule,
sýr,
slanina,
paprika čerstvá červená,
sýr hermelín,
olej,
koření grilovací,
česnek
Komentáře (18)
1974andrea:
To je jen dotaz, opravdu ne rypani.
No, pamatuji doby kdy byl kabanos (byť z masa) chápán spíše jako nadávka