Suroviny
Porce: Dle velikosti knedlíčků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 906 kJ / 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,83 g |
| Tuky | 36,38 g |
| Vláknina | 8,98 g |
| Cholesterol | 374 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,29 g |
| Sacharidy | 59,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šunkové knedlíčky jednoduché - zavářka do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jy4y
Moje poznámka
Šunkové knedlíčky jednoduché - zavářka do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jy4y
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 2 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 6 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 8 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 10 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
Petule123 před 48 minutami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 1 hodinou
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 1 hodinou
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 2 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 3 hodinami
Krémová česnečka
magdalenka před 3 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 3 hodinami
Sekaná z pekárny
magdalenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
jednoduché polévky,
knedlíčky do polévky,
zavářka do polevky,
zavářky do polévky,
polévka se šunkovými knedlíčky,
zavarky do polevek,
knedlíčky ze zavářky,
šunkové polévkové knedlíčky,
ruzne zavařky do polevky,
sumkove knedlicky,
knedlíčky do polévky z rohlíku,
šunkový knedlíček,
šunková polévka,
různé knedlíčky do polévky,
šumkové knedlíčky do polévky,
šumkové knedlíčky do polévky,
polévka s šunkovými knedlíčky,
knedlíčky do polévky z kuřecích prsou,
různé zavářky do polévek,
zavářka do uzené polévky
Suroviny:
rohlík,
mléko,
vejce,
máslo,
cibule,
šunka,
petrželka zelená,
sůl,
květ muškátový,
strouhanka
Komentáře (30)
S chutí ti přidávám 12. bodík
Ono je dobré si takovéhle zavářky umíchat o chvíli dřív a nechat ustát,protože ta strouhanka ještě "nabobtná" a pak vidíš jestli je to na zaváření akorát,nebo to chce lehce dohustit - ale to ty určitě víš
A děkuju za Beethovena...
Dala jsem je sem proto,že mám tak nějak pocit,že lidičky málo střídají dobroty do polévky.Vždyť je jich tolik a stejně většina skončí u tzv. klasiky nudle,...