Marinované kuřecí řízečky
Jistě znáte ten pocit, když stojíte bezradně nad syrovým masem a nevíte co z něj uvařit. Prsní řízky jsou ale vděčná surovina. Připravte menu podle svých chuťových preferencí. Na stole bude vcukuletu chutný a rychlý oběd.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 932 kJ / 1 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 336,51 g |
Tuky | 45,30 g |
Vláknina | 4,26 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 937 mg |
Sůl | 2,32 g |
Sacharidy | 34,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí řízky naklepeme a z uvedených surovin uděláme marinádu.
Krok 2: Řízky vložíme do marinády a necháme marinovat nejlépe přes noc.
Krok 3: Na pánvi rozehřejeme olej, řízky vyjmeme z marinády, osušíme papírovou utěrkou. Obalíme je v hladké mouce a na pánvi opečeme z obou stran dorůžova.
Krok 4: Podáváme s vhodnou přílohou.
Zveřejněno 7. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované kuřecí řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91Jz
Moje poznámka
Marinované kuřecí řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91Jz
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 51 sekundami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 10 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 29 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Tématické fráze:
marinované kuřecí maso,
marinované kuřecí řízky,
kuřecí řízečky,
marinované kuřecí,
marinované maso,
marinované kuře,
marinovane rizecky,
kuřecí maso marinované,
kuřecí řízky marinované v jogurtu,
naložené kuřecí maso roštáci,
marinovane rizky,
marinovani kuřeciho masa,
marinované prsní řízky,
koření adamovo žebro,
kuře marinované v tatarce,
adamovo zebro,
marinovane kureci prsni rizky,
naložené kuřecí řízky,
řízečky v tatarce,
jak marinovat kuřecí maso
Suroviny:
prsa kuřecí,
vejce,
olej,
solamyl,
česnek,
cibule,
hořčice,
sůl,
koření adamovo žebro,
maggi,
olej,
mouka hladká
Komentáře (22)
Moc jsem si pochutnala.
Ivulinka má můj obdiv a nadarmo se neříká, že v jednoduchosti je krása.
Rozhodně stálice na našem jídelníčku
Přeji krásný celý rok a hodně úspěchu v kuchyni
Dekuji
Ještě donedávna jsem toto koření viděla na renykoreni.cz, já ho odtamtud mám, dneska jsem vám chtěla na to dát odkaz a já ho tam v jejich nabídce nenašla.