Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 442 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| Tuky | 7,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Selské nudle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/681l
Moje poznámka
Selské nudle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/681l
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 4 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 6 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 10 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 10 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 1 hodinou
Svačinové sendviče
Kajkajak před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 1 hodinou
Jarní salát
Kajkajak před 2 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 4 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 4 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 4 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 4 hodinami
Krupicová kaše
Lida.Rose před 4 hodinami
Tématické fráze:
selské těstoviny,
selské recepty,
nudle s uzeným,
selské nádobí,
stejkové žampiony,
nudle podle uzenáře recept,
rigati recept,
vařene nudle recept,
stejkove recepty,
stejkové žampiony recept,
vařené nudle s uzeným mletým masem,
nudle na selský způsob,
zapečené selske nudle,
selské zapečené těstoviny,
recept nudle s uzenym,
těstoviny po selsku,
široké nudle s uzeným,
rigati recepty,
smažené nudle s uzeným,
trene nudle
Suroviny:
nudle široké,
maso uzené,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
šlehačka,
vejce,
cibule,
česnek,
olej,
sůl,
bazalka čerstvá,
sýr
Komentáře (5)