Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 411 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,48 g |
Tuky | 73,28 g |
Vláknina | 18,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Jl
Moje poznámka
Tofu paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Jl
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty na jídla s tofu,
pokrmy z tofu,
tofu recepty,
co uvařit z tofu,
jídla z tofu,
tofu cena,
recepty z tofu,
jídlo z tofu,
vaříme z tofu,
pokrmy s tofu,
varime s tofu,
tofu na paprice,
recepty s tofu,
tofu,
jak uvarit tofu,
co uvařit s tofu,
pokrm z tofu,
tofu recept,
jídlo s tofu,
dietní jídla z tofu
Suroviny:
tofu bílé,
paprika čerstvá červená,
rajče,
cibule,
olej,
omáčka sojová,
pepř,
kmín mletý,
majoránka,
paprika sušená sladká,
sůl
Komentáře (19)
Celý recept po slovensky, ale namiesto "s haluškami" napíšeš "s nokami". Keď už tak strašne chceš noky poslovenčiť, tak "nokmi". Nie nokami...
pro Janka (neregistrovaný/á) - každá kuchařka je osobnost a má svůj styl a to je na vaření právě to krásné. Každý si vybere a jestliže mi něco nechutná, nebudu hanět autora, nejvýš napíšu, že tohle u nás nejede.A pokud jsi nabroušená proti autorce, tak si to prosím dej jinam, ne sem. Howgh.
Jana Remková má hlavně recepty, které patří mezi tzv. běžné. Tejaja zase preferuje recepty méně běžné...no a co?