Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 119 kJ / 1 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,21 g |
| Tuky | 11,96 g |
| Vláknina | 37,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 227,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Husí stehýnka s kroupami a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm03
Moje poznámka
Husí stehýnka s kroupami a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm03
Nejnovější recepty
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 21 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravé cottage lívance
janatka před 7 minutami
Žitný chléb
janatka před 15 minutami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 19 minutami
Pomazánka z pohanky
janatka před 24 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 28 minutami
Šunkofleky II
Valis před 36 minutami
Šunkofleky s bazalkou
Valis před 37 minutami
Nejlepší marokánky
KrisZaezemi před 2 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
kaaackaaa před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Fuxinnka před 4 hodinami
Tématické fráze:
husí stehna mražená,
husí stehna,
šoulet z mraženého hrášku,
husa s kroupami,
šoulet mrazeny hrasek,
husí stehna mražené,
šoulet s mraženým hráškem,
husí stehna recept,
husí stehna v šouletu,
babicovy recepty šoulet,
kuřecí stehna s hrachem a kroupami,
kuřecí stehna s kroupami recept,
husí stehna mám ráda recepty,
hypernova pro husy,
šoulet ze zeleného hrášku,
husí stehna s hrachem a kroupami (v šouletu),
jak uvařit mraženy hrach,
kroupy kaše s hráškem,
soulet se zelenym hraskem,
šoulet s mraženým hrachem
Suroviny:
stehno husí,
kroupy,
česnek,
kmín celý,
olej,
majoránka sušená,
hrášek mražený,
majoránka čerstvá,
sůl,
pepř
Komentáře (20)
MarcelaPa:
Níže píšete:
"...jídla by se měla hodnotit, až když se uvaří..."
Souhlasím
Ale pokud by tomu tak bylo, tak 90% komentářů by tu nebylo
Jsem ráda, že to vidíš rozumně
Já jsem si v první chvíli myslela, že je to Tvoje vlastní inovace klasiky, ale pokud je to tak v literatuře, už nic nenamítám
A pokud vím, jídla by se měla hodnotit, až když se uvaří, představy mohou být různé.
No, nejchutnější byla ta TEBI-drobenka
S tou fotečkou máte recht, už jsem ji smázl
Na rozdíl od suchého-žlutého se mražený-zelený hrášek doma nevynacházel..., ale při své představivosti už se živě vidím, jak kroupy i s ním rád sním; očekávám, že to bude ASI jemnější krmě, než s těmi povařenými broky...
Škoda, že jste nevyzkoušel s tím zeleným hráškem, zajímala by mě Vaše zkušenost.
"Až na drobnosti bylo uvařeno přesně podle receptu:
Místo husičky byla kachnička...
Místo stehýnka bylo křidélko...
Místo mraženého (zeleného) hrášku byl hrách sušený (žlutý)...
Místo oleje bylo sádlo...
Místo čerstvé, byla mariánka sušená...
...a navíc byla použita TEBI-posypka: http://www.labuznik.cz/recept/lahudkove-drozdi/
Ne, nenašel
Pouze, když vidím: husa, kroupy, česnek, hrách, majoránka, tak se mi v hlavě vylíhne husa v šouletu